Om Rejsesiden…

Velkommen

Her ser i så resultatet af min 7 måneders jordomrejse – en internet dagbog fra en fantastisk periode i mit liv. Nu er historierne også støttet op med billeder som kan findes menuen.
Jeg var af venner og bekendte blevet opfordret til at føre en internet blog på min lange rejse. Dette er så resultatet af bloggen som efter hjemkomsten er blevet redigeret til og sat i system, så både jeg selv og andre bedre kan finde rundt.
Jeg håber siden vil være til gavn for andre rejselystne – om ikke andet kan den i hvert fald bruges til at understøtte min egen hukommelse.

Forud for rejsen

Mine første rejseplaner drejede sig om en jordomrejse med en varighed på 8-12 måneder. Jeg havde via internettet fundet en rejsepartner fra Esbjerg, som desværre valgte at springe fra, så derfor måtte mine planer revideres.
Omstændighederne gjorde at jeg valgte at dele min jordomrejse op i 2 rejser. Den første rejse blev med den nye rejsekammerat Sascha og varer fra 24/1-07 til 25/5-07. Økonomisk og tidsmæssigt rakte hendes planer ikke til en længere tur end dette. Denne tur dækkede New Zealand, Thailand, Cambodia, Laos og Nepal.
Da jeg altid gerne har villet se Sydamerika, tog jeg efter nogle dage i Danmark, hvor jeg nåede at hilse på familien, med Hanne til sydamerika i 3 måneder hvor vi kom forbi Peru, Bolivia og Equador.

Om mine rejsekammerater

Sascha og jeg mødte hinanden på www.backpacker.dk efter at jeg havde sat en annonce op for at finde en rejsepartner.
Efter lidt snak frem og tilbage blev vi enige om at vi måske havde et fælles rejsegrundlag. Jeg valgte derfor at tage et smut til København for at møde Sascha. Efter et hyggeligt møde på en café blev vi enige om at tage det store spring til en jordomrejse. Vi havde begge nogenlunde ens holdninger til hvordan vilkårene for sådan en rejse skulle være.
Det viste sig at vi var meget forskellige på mange måder, så vi rejse lidt on/off sammen i de første 4 måneder. Vi havde ca. 2 uger sammen i New Zealand, mødtes så i Laos og rejste sammen i godt ca 3 uger, derefter mødtes vi sporadisk nogle gange senere deriblandt i Bangkok og Nepal.
Hanne og jeg mødtes gennem vore mødre. Vi ville gerne begge til sydamerika, så vi blev enige om at mødes for at se om vi kunne sammen. Det så lyst ud, så vi tog afsted d. 1. Juni sammen til Lima.
Vi rejste sammen de første 3 uger, hvorefter Hanne valgte at tage på et spanskkursus og jeg mødte en sød pige Olivia. Jeg fortsatte sammen med Olivia i ca 5 uger. Ind imellem krydsede Hanne og mines veje blandt andet i La Paz og Guyayquil.