24/1 Flyveturen

Kl. 08.00 var der afgang fra banegården. Lidt sørgeligt at måtte sige farvel til familie og venner. En noget ambivalent følelse med rejsen på den ene side og familien på den anden. Et forsinket tog lige før vejle var ved at gøre mig godt nervøs, men heldigvis betød det kun en forsinkelse til lufthavnen på kun 15 min.
Ved 14 tiden checkede vi ind og Saschas søster og veninde sagde farvel. Desværre var flyet til Tokyo et par timer forsinket, så vores I forvejen korte besøg I Japan blev yderligere forkortet. Så istedet for at tage ind til centrum, valgte vi at følge et råd fra en venlig stewardesse.
Vi tog ind til en lille by ved navn Narita (20min fra lufthavnen), som skulle være typisk japansk. Små hyggelige smøger med et virvar af dufte/lugte. De var utrolig ivrige for at uddele smagsprøver på the, grøntsager, fisk og meget andet sjovt man aldrig havde smagt før.
Inden vi returnerede til lufthavnen, nåede vi forbi et stort tempel, som skulle være lidt af en attraktion for japanere (Shinsho-Jo temple). Resten af turen til Christchurch gik planmæssigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.