27/1 Christchurch

Vi havde egentlig planlagt at stå op kl. 8.30, men jetlaggen gjorde at vi vågnede kl. 7 istedet. En tur til touristinformationen på central square gav os 2 valg for vores videre færden. Enten i bus eller bil. Vi besluttede dog at forlænge vores ophold i Christchurch med yderligere en dag. Dette var dog ikke helt uproblematisk, da det meste var optaget. Så vi flyttede op i et 8 sengs dormroom.
I ventetiden inden vi kunne genindchecke kl. 13 tog vi på cafe og fik en kop kaffe for at snakke om resten af turen. Under flyveturen havde vi ikke kunnet undgå at bemærke at Sascha og jeg er fundamentalt forskellige, så vi fik en dybdegående snak om hvordan vi skulle få tingene til at fungere, så begge parter fik mest muligt ud af turen. Vi gik så en tur i Christchurchs utroligt flotte park – rigtigt hyggeligt.
Derefter tog vi et par timer på egen hånd for lige at summe lidt over tingene. Til trods for vore forskelligheder blev vi enige om, at give turen i NZ et forsøg sammen og vi lejede derfor en bil. Stederne vi vil se var trods alt rimeligt enslydende, vore fokuspunkter og indgangsvinkler var dog meget forskellige. Hvis vi eventuelt skulle vælge at gå hvert til sit, så var vi dog 100% enige om, at vi vil rejse sammen i asien – pga sikkerhed og praktiske årsager. NZ er et forholdsvist nemt rejseland.
Vi ser lige situationen an over de næste 3-4 dage. Går det helt galt så fortsætter jeg i bil og Sascha vil tage busser rundt i landet. Anyway, så havde vi en 100% åben og ærlig snak, hvor vi begge blev noget klogere på hinandens behov. Så det var skønt at få tingene til at falde på plads.
Vejret har været helt perfekt idag – højt solskin, så man ligefrem blev  helt solbrændt. Så der var rig lejlighed til at få kigget på resten af byen: Regent Street med de fine gamle bygninger fra kolonitiden, de gamle sporvogne, gåtur langs åen og livet i shoppingkvarteret som var spækket med gøglere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *