31/1 Queenstown

En lidt kedelig ventedag med regnvejr, så der var ikke det helt store at foretage sig. Vi snakkede med Base Backpackers information og planlagde morgendagens ture til Milford og Doubtfull Sound. Vi blev begge enige om, at booke overnatning i Te Anau, og samtidigt booke vores ture. Sascha og Sarah valgte at tage på en 2.5 timers tur i Milford Sound mens jeg gik efter heldagsturen til Doubtfull Sound.
Efter bookingen gik vi alle på internetcafe en times tid. Der fik vi også lige set Saschas skydive på DVD.Over middag kørte vi i øsende regnvejr mod Te Anau. En tur som ville være væsentlig flottere, hvis vejret havde været med os.
I Te Anau fik vi en bid mad på en cafe og valgte derefter at gå ud til en fuglepark. Vejret var heldigvis blevet bedre i mellemtiden, så det gjorde ikke så meget, at vi i føste omgang gik forkert. Det betød at vores 30 minutters tur blev til 2 timer istedet. Fugleparken var ikke noget specielt, men vi fik da set et par kea’er.
Under aftensmaden løb vi på et par isrælere, som vi senere på aftenen fik en øl med på den lokale bar. "Speits Destinctive Ale" – en ganske glimrende ale. Jeg gik hjem ved 11 tiden, da jeg dagen efter skulle tidligt op til min tur. Sascha og Sarah fortsatte til senere ud på aftenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *