3/2 Wanaka 2

Jeg var tidligt oppe og vejret var helt fantastisk – nok det bedste vejr indtil nu. Så jeg besluttede at gå op på Mt. Roy for anden gang i mit liv. Pigerne ville ikke med på grund af deres sene hjemkomst fra gårsdagens bytur. Derfor tog jeg bilen op ad Mt. Aspiring Road.
Et herligt gensyn med et af de fedeste bjerge jeg har været på. Lugten af fåremøj havde jeg helt glemt, men da den infiltrerede mine næsebør kom alle minderne tilbage. Ligeledes forekom bjerget mig noget stejlere end jeg huskede – virkelig en hård stigning som hurtigt fik sveden på panden.
På vejen op mødte jeg David fra Californien. Vi fik snakket om lidt af hvert på resten af turen. Han var geolog, så jeg blev en del klogere på hvordan landskabet omkring os var opstået. På toppen sad vi og nød udsigten, mens jeg spiste min medbragte muffin.
Nedturen var lidt hård ved knæene, men det gik uden de store problemer. Tilbage på Bakpaka hostellet fik jeg lige fikset et par vabler med Compeed. For at udnytte tiden lidt, fik jeg vasket min efterhånden gigantiske bunke vasketøj.
På vej ned i byen for at få et ordentligt stykke velfortjent kød, mødte jeg Sascha og Sarah som havde haft en afslapperdag. På en lokal cafe fik jeg en ordentlig 400 grams ribeye steak med den lokale Wanaka bryg "Brewski" til. Da det efterhånden var nogle dage siden jeg sidst havde været på internet, rundede jeg dagen af med et besøg på en forholdsvis dyr internetcafe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.