4/2 Franz Joseph

Vi var oppe ved 7 tiden. Tog et smut ned i byen for at pigerne kunne få brugt de sidste minutter på deres internetkort. Ved samme lejlighed kunne man ligeså godt også handle lidt. Herefter satte vi kurs mod Franz Joseph gletcheren via Håst Pass.
Et fantastisk bjergpas med sa mange harnalesving, hvor man i mange af dem ikke kunne køre over 30 km/t. Jeg nød turen selvom jeg sad bag rattet. Ved 14 tiden var vi fremme og prøvede at finde et sted at bo. Det viste sig imidlertid sværere end først antaget, så det var først det fjerde sted det lykkedes. Et rigtigt hyggeligt lille sted, hvor vi fik vores eget 3 personers dormroom.
Vi besluttede os for at booke en tre-kvart dags vandretur op på gletcheren. Desværre så det ud til, at vi ikke kunne komme op på samme tid. Vi skulle derfor henvende os nede i butikken lidt senere, for at høre om man kunne komme med på et afbud – det lykkedes heldigvis 🙂
Eftermiddagen blev brugt på internetcafe (som var en gammel skolebus som var bygget om – meget sjov idé). Efter aftensmaden gik vi ned til en flod bag byen for at se solnedgangen over bjergtoppene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.