7/2 Arthurs Pass

På farten kl. 7.30 mod Arthurs Pass. Den stakkels Corolla havde alvorligt svært ved at trække op af de stejle bjergsider. På DOC centret i Arthur Pass City spurgte jeg til hvilke ture de ville anbefale. Så efter deres anvisninger valgte jeg at tage op til Temple Basin. På parkeringspladsen mødte jeg et ungt par fra Melboune som jeg fulgtes med hele vejen op til et skiområde godt 500 meter højere oppe. De var vældig flinke, men de ville ikke højere op. Derfor gik jeg med nogle garvede New Zealandske klatrede (alle over 50 år), som alligevel skulle til toppen.
Desværre var jeg kommet afsted i mine sandaler, så jeg måtte opgive at bestige de sidste 200 højdemeter. På vej nedad fulgtes jeg med et par svenskere. Nede i byen igen fik jeg en lamme-salat og fik provianteret i den mindste butik jeg endnu har set. De havde sammenlagt max 6 hyldemeter varer – alle til overpris, men der var ikke andre alternativer i 50km’s omkreds.
Sidst på eftermiddagen slog jeg et smut forbi Arthurs Chapel – en hyggelig lille kirke med udsigt til et vandfald gennem hovedglaspartiet. Slutteligt gik jeg en times tur op til et par nærliggende vandfald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *