11/2 Abel Tasman

Til lidt afveksling var vi endnu engang tidligt oppe for at køre til Wainui Bay i Abel Tasman. Her gik vi en kystnær tur over Whariwharangi til Separation Point. Vejret klarede hurtigt op og vi fik en fantastisk blå himmel og temperaturen sneg sig op mod de 25 grader. Turen var rigtig hyggelig og i bedste Abel-tasman stil som jeg huskede den fra den sydlige tasman-del jeg besøgte for år tilbage.
Ved Separation Point fik vi vores medbragte salami, som vi havde købt ved en vejbod dagen forinden – yderst delikat. Til maden fulgte gratis underholdning af den flok sæler som svømmede livligt omkring i det blå vand og holdt øje med dem som lå på stenene og solede sig.
Efter en times pause gik turen sydpå og senere ind over land via Gibbs Hill – utroligt stejlt, men udsigten fra bjergkammen vi vandrede langs, var eksceptionel til begge sider af Abel Tasman.
Vi startede turen ved 10 tiden, så vi var rimelig trætte da vi var ved bilen igen kl. 17.30. Hjemme i Takaka igen smuttede vi ned på samme bar som igår og fik den bedste pizza jeg nogensinde har smagt!!! Igår smagte Jörn og jeg en bid af Hermanns Pizza – så idag fik vi en stor til deling. Stedet hed Dangerous Kitchen og pizzæn var med spinat og laks – den er næsten værd at rejse til New Zealand for en anden gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.