15/2 Turen til Wellington

En stille og rolig morgen med rimelig vejr – vi havde ikke så travlt, idet vi først skulle med vores færge ved 14 tiden. På turen til færgen gjorde vi en del stop for at nyde udsigten over fjordene. Vi var i Picton ved 11 tiden, så vi gik en tur i marinæn og fik efterfølgende en milkshake på en hyggelig cafe i hovedgaden.
Mens vi sad og snakkede dukkede Sascha pludselig op! Imponerende sammentræf – hun skulle endda med samme færgeafgang som os! Så vi fik udvekslet oplevelser – det lød til at hun også havde moret sig.
På færgen mødte vi et tyskt fotografpar og en kvindelig revisor fra Wellington som jeg snakkede rigtig godt med. Så de 3.5 timer gik væsentligt hurtigere for mig end for Jörn, som var blevet lidt søsyg. På båden fik vi fornemmelsen af, at det ville blive umuligt at finde overnatning i Wellington, så vi ændrede vore planer til at overnatte i en af byerne på kyststrækningen op mod Wanganui.
Wellington var virkelig frygtelig hvad angik trafik – specielt når man ikke var 100% vant til venstrekørsel endnu… Jeg vil mene at trafikken svarede til det man finder i det indre københavn. I Wellington parkerede vi en time i et parkeringshus, mens jeg tog et hurtigt kig omkring City Hall. Jörn forsøgte i mellemtiden at finde en telefonbox for at ringe til kæresten.
I Paraparaumo boøde vi på Barkley Seaside in. Vi fik lidt thaimad inden vi gik til køjs. Jeg faldt i snak med Tim fra Canada, som var så venlig at byde på rigelige mængder Jim Bean burbon. Så jeg var godt snalret da jeg gik i seng kl 00.30, men der var ingen vej udenom hvis jeg skulle høre alle de sjove biker-historier han kunne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.