19/2 Taupo

Sov rigtigt længe – 8.30. Vejret var fint, måske endda lidt for fint til den forholdsvis lange tur op til Taupo. Vi slap ikke for en god times grusvejskørsel, selvom vi valgte at tage den nordlige vej over.
I taurangi fik vi en kop kaffe på vejen. Omkring lake Taupo gjorde vi holdt nogle gange for at tage et par billeder af den rolige og næsten blikstille sø. Lidt uden for Taupo tog vi ind på Thermal kraftværket og snusede lidt rundt. Imponerende at man kan trække 84MW op fra varme kilder.
I Taupo indlogerede vi os på Berkenhoff lodge – desværre var vi begge løbet tør for kontanter, så jeg var nød til at forlade min ekstremt snævre og beværlige parkeringsplads for at finde en ATM.
Tilbage på lodget fik vi bestilt et par burgere – ekstremt gode efter en hel dag uden mad… Al den køsel havde gjort at vi helt glemte at spise morgenmad og frokost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.