20/2 Taupo 2

Stod op til normal tid for at tage ind på infocentret for at finde ud af hvordan dagen skulle tilbringes. Herefter fik vi morgenmad på en bænk med udsigt ud over lake Taupo. Vi fik booket en jetboat tur på flodstrækningen efter første dæmning ned mod power plantet. Der skulle vi være kl 12.45. Så tiden inden brugte vi omkring dæmningen, hvar der var en række gode udsigtspunkter.
Turen på jetboaten var bare fantastisk – havde helt glemt hvor imponerende mange kræfter sådan een havde! Med på båden var en helt ung dreng, som gejlede vores skipper op til at passere strømhvirvlerne på den våde måde. Til sidst spurgte han om vi ønskede at blive våde – den beslutning tog drengen hurtigt på besætningens vegne. Så tegnebog, pas og telefon i mine lommer blev godt våde.
Derefter tog vi op til Orakei termiske område og tilbragte nogle timer i røg og dampt i et utroligt farvespil af klipper formet af vulkansk aktivitet. Videre på vejen op mod roturua tog vi ind forbi Carosine Creek – et lille vandfald med varmt vand som ender ud i en stor pøl hvor i man kunne bade. Jeg havde godt nok været der før, men det 40 grader varme vand var ligeså godt som et spa-bad – og så endda gratis 🙂
Lige inden Roturoa checkede vi om en lille Mauri by havde en ceremoni vi kunne tilslutte os, men desværre var alt optaget.
I Roturoa indlogerede vi os på central backpacker. Ved et imponerende sammentræf mødte vi igen Sascha, som tilfældigt havde valgt at bo samme sted!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.