22/2 Roturoa 2

En rigtig hviledag, var først oppe kl. 8. Fik brugt et par timer på internettet uden stress og jag, som ellers plejer at være forbundet med det.
Jeg fik sagt farvel til Sascha, som var så heldig at få et lift op til Coromandel. Ligeledes fik jeg sagt farvel til Jorn, som tog til Auckland med bussen for at nå hans fly til Fiji. Jeg tog bilen ud til rainbow mountain ca. 15 km uden for roturoa. Det viste sig dog ret svært at finde stien op til toppen. En venlig dame på en tankstation hjalp mig dog på rette vej.
Turen op tog en god times tid – på vejen op passerede jeg en lysegrøn vulkansk kratersø. Navnet rainbow mountain var ret velvalgt, eftersom stien/jorden var utrolig farvestrålende – hvide, røde, brune og grønne farver. På toppen var der en imponerende udsigt – specielt iøjnefaldende var en stor flok små pukkelbakker som virkelig skilte sig ud fra resten af landskabet.
Da jeg kom ned igen valgte jeg at køre ud til gondolerne lidt uden for byen – på toppen faldt jeg i snak med en engelske pige som lige var kommet fra bay of islands – så der fik jeg nogle tips.
Og så var jeg jo lige nød til at prøve luge-banen – lige så sjovt som i queenstown 🙂 Om aftenen fik jeg en øl sammen med Loirna som passede lodget hver aften – hun viste en masse billeder fra en lokal festival (lidt redneck agtig festival)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.