23/2 Russell

Op 7.30. Ikke verdens mest spændende dag, idet jeg skulle tilbagelægge godt 500 km op til Russel, som ligger i Bay of Islands. Efter et par kaffestop var jeg fremme ved færgen i Opau ved 15-tiden.
En lille sejltur på blot 10 min og jeg var ovre på den lille halvø hvor Russells skulle ligge. Jeg kørte ud til et rigtigt hyggeligt lodge lidt uden for byen. Men de havde desværre ingen ledige værelser – til gengæld måtte jeg foretage en 9-punktsvending på den mest snævre gårdsplads jeg endnu har mødt!
Inde i Russells indlogerede jeg mig på Sheltered Waters backpackers. En gåtur ind i byen viste sig at være en enorm positiv overraskelse! Aldig har jeg været i en så hyggelig by – utrolig idyllisk og afslappet atmosfære.
På et infocenter ude i vandet for enden af en lang mole, bookede jeg morgendagens kajaktur. På lodget faldt jeg i snak med Karsten og Susanne fra Fyn – Han var også IT-mand.
Ved 20.30 tiden fik jeg min aftensmad på en bænk med udsigt ud over bugten, hvor jeg nød solnedgangen bag de mange sejlbåde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.