3/3 Bangkok

Oppe ved 7 tiden og var rigtig godt klistret af varmen. Vi tog ind til Chatujak weekendmarked – et gigantisk marked med 15000 oficielle boder. Der var sikkert et system i dem. Men for os var det umuligt at gennemskue. Alt var dog nummereret i sektioner og bodnumre. Selvom vi brugte nogle timer derude fik vi ikke set 1/4! Der var et mylder af mennesker i de smalle gyder – bestemt ikke bygget til store vesterlændinge.
Vi fik kyllingesuppe/nudler  på et lille trangt madsted. vi sprang dog hønsefødderne over som lå og flød rundt i suppen.
Så tog vi en taxi ud til MBK – et kæmpe center med boder lige et marked. Kvaliteten var dog væsentlig bedre og det hele var mere velorganiseret. Om aftenen tog vi ud til Khaosan Road – en virkeligt specielt gade med tusindevis af neonskilte – alle minded på backpackere.  Aldrig har jeg før set mylder af så mange forskellige nationaliteter på et sted.
Anyway gik vi ind på en thai-massageklinik som jysk rejsebureau havde anbefalet. Jeg fik min første pedicure i mit liv – så jeg tror virkelig at de satte penge til på mine fødder! 45 min for 100bath(17kr)
Bagefter fik jeg en fuldkrops thai massage – og der blev virkelig gaæt til den og lagt kræfter i. Næsten på grænsen til brutalt. Samtlige muskler i hele kroppen blev virkelig masseret. Når ens knogler begynder at knage, så bliver man alligevel lidt nervøs – men bagefter følte man sig som et nyt menneske
Sascha valgte lidt flere behandlinger. Så jeg ventede på hende på en skummel bar lige overfor – et sted som nok ikke havde spiritusbevilling idet ølflaskerne ikke måtte stå på bordet pg vo drak af plastickrus. Anyway faldt jeg i snak med Walter fra holland som lige var startet på en 6 mdrs jordomrejse. Omkring midnat var sascha færdig og vi tog en taxi tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *