9/3 Muang Sing

Da vi ikke skulle op til nogen bestemt tid blev det lidt sent inden vi fik
snøvlet os færdige. Vi brugte en del af formiddagen på internet, som er lidt af en sjældenhed i nordlaos. Vi valgte at tage bussen til Muang Sing kl 14.
For føste gang følte jeg et mentalt skift. Logisk set var busturen præcis lige så irriterende som de foregaænde med extremt dårlige veje, for lidt plads,
øredøvende musik og plasticstole som konstant blev kastet rundt i bussen for hvert hårnålesving. Men for første gang nød jeg virkelig turen. 100% upåvirket af de ellers irriterende omgivelser. Jeg håber virkelig den evne varer ved 🙂 Jeg nød virkelig landskabet som rullede forbi med dets små landsbyer vi passerede. Prøvede at errindre sjove episoder med familie og venner – noget jeg kunne mærke at jeg førhen har brugt alt for lidt tid på.
Et par timer senere var vi fremme og fik os indlogeret i en 3 sengs
guesthouse værelse (til 25kr ialt!). Vi fandt et lille privat informationscenter, hvor vi fik booket morgendagens 2dags vandretur.
Vi gik ud og spiste og brugte det meste af tiden på at snakke – en
canadier ved navn James var stødt til vores bord. Morten købte en flaske lokal whiskey til blot 7 kr (red horse) – den smagte også derefter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *