21/3 Vang Vieng 2

En frisk lille morgenspadseretur til 8.30, og der løb jeg ind i Sascha/belgien. Vi bliver åbenbart ved med at løbe ind i hinanden. Anaway så besluttede sascha,morten og jeg at leje enscooter hver og se lidt mere af området. Jeg var en smule betænkelig ved det, eftersom de mindste modeller de havde, var4 gearet motorcykellignende tingester med speedometer som gik til 160! Man har jo ikke ligefrem motorcykelkørekort.
Nå men efter 10 min’s instruktion af morten var jeg køreklar. Vi kørte op tilnogle grotter små 5 km uden for byen, som desværre var lukket. Det fik vi dog først at vide, da vi havde betalt indgangsbillet og motorcykelparkering!
Derfor tog vi ud til et cafe område ved floden. Et meget specielt sted kun bygget for tourister. De fleste af deres gæster kom flydende ned af floden (med øl i hånden) og lagde til for at drikke gigantiske sjusser, serveret i plasticlegetøjs-spande med hank og sugerør. Ikke noget at sige til at folk var fulde.
Der var et par store svingbaner hvorman kune lave et 30 meter sving og plaske i floden. Igen løb vi på sascha/belgien. Vi gav ham og en af hans venner et lift ind til byen. Ikke noget med at det var første gang jeg kørte på scooter, men nu skulle jeg allerede efter 2 timers træning køre med passagerer!
Om aftenen spiste morten, sascha/dk oh jeg en afskeds festmiddag, eftersom vi muligvis ville splitte op imorgen. Aftenen blev sluttet af på taget af guesthouset med øl og udsigt til bjergene og den næsten stjerneklare hiummel.
Dagens emne: Tid. Det har jeg ikke lige tid til, så det udsætter jeg til i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *