24/3 Siem Reap

Idag er det præcis 2 måneder siden jeg tog fra Danmark – som tiden dog går hurtigt. Oppe kl 4. Sørme om guesthouseværten ikke også var oppe ved den tid. Det undrede mig egentlig. Da jeg gik derfra var han ved at finde sin scooter frem – han mente det var svært at finde en tuktuk så tidligt, så han var staæt op for at køre mig til lufthavnen.
6.15 gik mit fly rettidigt til Siem Reap. En mellemlanding i Pakse forvirrede dog alle på flyveren en del – ved den lejlighed faldt jeg i snak med Zack fra Pearth/AUS. Ved 10 tiden var vi i Siem Reap lufthavn. Igennem det sædvanlige bureokratiske kaos ved sådan en grænsekrydsning. Kom først i en forkert kø. Derefter køb af visum som indebar at 7 mand skulle håndtere mit pas, udleveringsopråb, paskontrol og customs. Så det var først en time senere vi var ude af lufthavnen
Under paskontrollen løb vi på Adam fra Alaska. Vi delte en taxi ind til byen og fandt et utroligt luksuriøst guesthouse. Jeg splittede værelsesudgiften med Zack. Vi gik alle 3 ud og spiste frokost og snakken gik godt. En utrolig vedholdende bogsælger blev ved med at presse på i 2 timer – men adam der var lidt af en spasmager blev ved med at tage pis på ham – han endte dog med at forbarme sig over ham og købe en stak postkort.
Prøvede en specielt lokal drink bestaænde af friskpresset sukkerrør, lime og isterninger serveret i en plasticpose med sugerør. Vi fik aftensmad på en Khmer BBQ restaurant. Et rigtigt hyggeligt koncept, hvor hvert bord fik sin egen lille kulgrill. Vi skulle selvfølgelig prøve det mest eksotiske kødsortiment. Blæksprutte, krokodille og cobraslage var blandt det vi prøvede. Rigtig lækkert. Min farvorit var klart krokodillen – cobræn blev rigtig god efter de første par bidder, det var en smag man lige skulle vænne sig til..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *