25/3 Siem Reap 2

Vi fik morgenmad alle tre ved 7.30 tiden. Jeg tog lidt skånsom kost eftersom min mave var begyndt at rumstere kraftigt – om det var cobræn ved jeg ikke.
Vi tog med vores tuktuk driver Låm ud mod Angkor Wat. Ved en form for grænseovergang blev vi udstyret med et 40$ 3 dages turpas til området. Selve hovedattraktionen var et fuldstændigt overvældende værk! Et enormt budistisk tempel, hvor den ydre kransmur vel har været 1x1km. Inden i var der flere kranse – alle sammen nogle man kunne spadsere rundt inden i Der var millioner af udskæringer og ornamenteringer som var forbavsende godt velbevaret trods godt 1000 års slidtage fra vind og vejr. Appropos vejret, så var det mere end almindeligt varmt. En god bid over 30 grader og i solen kunne man ikke opholde sig ret længe. Heldigvis var der dejligt svalt i tempelerne.
center af Angkor Wat var en højborg med ekstremt stejle trapper som var så smalle at man knapt nok kunne have sine fødder derpå, selv med siden til.
Turen gik videre til Bayon, et kæmpe hindutempel. Derefter en række mindre templer, nogle af dem mere eller mindre spist op af junglens trær. Vi var først tilbage ved 18-tiden. Vi gik ud og fik lidt aftensmad, men min mave var blevet værre. Havde tidligere været på jungle-toiletbesøg, men under aftensmaden blev det værre og udviklede sig til svimmelhed og disorientering, så Zack og Adam fulgte mig hjem og gik derefter i by for først at komme hjem ved 4 tiden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *