26/3 Siem Reap 3

En ualmindelig "shitty day"- min mave havde besluttet sig for at jeg ikke skulle
bevæge mig mere end 5 min væk fra et toilet. Zack og Adam var først oppe ved middagstid pga. deres tømmermænd. Dagens vildeste udskejelse var at spendere over en time på at finde en ny kvalitetskuglepen.
Så vi valgte at skippe en dag på vores 3-dages angkor-pass og udnytte den sidste dag imorgen. Dagen blev tilbragt på diverse restauranter med kølige drikke. Aftenen endte på en hyggelig tagtop restaurant.
Dagens Emne: Folket i Cambodia. Mit første indtryk er meget positivt. De fleste i Siem Reap er forbavsende gode til engelsk. Selv børn helt ned til 5-6 år snakker fint engelsk. Sælgerne er en del mere pågaænde end Lao-folket, men til gengæld har de humor og det er skønt at kunne tage pis på dem og få dem til at grine.
Børnene er de mest vedholdne sælgere og kan nemt fortsætte 1/2 til en hel time inden de kører trætte. Det gør dog ikke så meget, da man nemt kan flytte deres fokus fra salget til at lære dem nogle gloser eller joke med dem – og de har en humor som ligger ret tæt op af den vestlige. Herligt at de selv kan se det komiske i at 10 mand tropper op og alle vil sælge de samme ting.
De vinkende børn i landsbyerne er færre, men kan stadig findes. De fleste der approacher dig har salg for øje – de tager tager ikke et nej for et nej som de gjorde i Laos. Folket virker ikke helt så fattige som i laos. De fleste går pænere påklædt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *