31/3 Den lange bustur

En ren rejsedag. Min bus gik 6.30 fra Sorya busstation, så jeg var tidligt oppe for at fange en tuktuk derud. Jeg var blevet fortalt at turen ville tage 10 timer. Da jeg var ved grænseovergangen Pio Pet ved 15 tiden kunne jeg godt se at det aldrig ville holde.
Vi blev sat af bussen og skulle selv finde gennem hele grænsesceneriet. Det tog ca. 1.5 time og ventetiden i den stegende hede kø føltes ret lang. Efter grænsepassagen kom et større detektivarbejde med at finde den nye bus som jeg skulle med. Efter nogen spørgen frem og tilbage lykkedes det mig at finde en mand som ville bytte min billet til et transitkort. Vi blev bedt om at vente på en lille cafe til bussen kom. Her faldt jeg i snak med Chuck fra canada. Vi snakkede en del sammen på de godt 4 timer som turen til bangkok varede.
Træt efter 17 timers transport, fik jeg arrangeret en taxi ud til Jysk rejsebureau. Chuck blev væk i forvirringen, så vi naæde desværre ikke at udveksle kontaktinfo.
Ualmindrelig træt gik jeg direkte i seng kl 23.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *