3/4 Flyveturen til nepal.

Oppe ved normaltid for at fange en taxa ud til lufthavnen. Mit fly til Kathmandu gik 10.40. Ikke de store problemer – var i luften kun 20 min forsinket. Landede i Kathmandu ved 13.30 tiden (en tidsforskel i forhold til bangkok på 1 time og 15 min. Noget sært). I lufthavnens immigration faldt jeg i snak med en Australier der gav mig en masse tips om entry til Burma. Desværre forsvandt han fra mig under bagagetumlen. På vej ud af lufthavnen blev jeg shanghaiet af en hotelbooking-desk. Det lød næsten for nemt til at være sandt, så jeg hoppede på.
Om man kan kalde det taxi-service ved jeg ikke, men jeg blev i hvert fald fragtet til hotellet gennem byens travle, smalle gader i en gammel datsun fra 70’erne, hvor døren bogstaveligt talt skulle sparkes i for at forblive lukket. Fany som var med i taxæn var yderst sympatisk og talte et fabelagtigt godt engelsk. Jeg aftalte at tage med ham ind på hans kontor for at høre uforpligtende, hvilke trekkingmuligheder han kunne byde på. Han gav mig tilbud på 21 dages Anna Purna roundtrip, som jeg lovede ham at give svar på efterfølgende morgen.
Jeg fik aftensmad, men begyndte at blive dårlig, så jeg skyndte mig tilbage på hotellet i nærheden af et toilet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *