9/4 Chamje

Selv om Debendre havde løvet at vækket mig kl. 7 var jeg oppe en halv time før Jeg satte mig udenfor og nød solopgangen skyde hen over bjergtoppene og langsomt oplyse dalen og floden, som udgjorde udsigten fra byens højeste guesthouse. Isrælerne (som egentlig havde mest travlt) var lidt sløve i betrækket, så vi kom først afsted kl 8.20.
I starten fulgtes vi – landskabet blev konstant kønnere og kønnere. Vi startede i 1300m og gik ca. 200m nedad til floden Marsyangdi. Vi krydsede floden på en stor hængebro og blev splittet op i to grupper. Debendra fortalte at det nok var bedst at splitte med isrælerne pga. vores forskellige tidsrammer. Vi mødtes dog i Jagat hvor de holdt et hvil.
Debendre og jeg holdt et godt pace til Chamje og det satte de efterhånden trætte isrælere næsten 20 min tilbage. Jeg havde næsten helt ondt af dem, eftersom de skulle fortsætte yderligere 4 timer i regnvejr til Tal.
De sidste 45 min af min tur foregik med paraply i regnvejr. Et fantastisk varmt bad i det til dags mest simple toilet/bad-skur, 45 min på øjet, inden jeg tog en yderst kort sightseeingtur i landsbyen jeg boøde – det tog under 2 min, eftersom den stort set kun bestod af 4 hoteller. De eneste tourister ud over mig var tilsyneladende et australsk par, jeg tidligere havde hilst på i Bachundana.
Under min dagbogsskrivning slog det mig pludseligt at det var min fødselsdag og jeg bestilte fluks en øl til min guide – ikke megen fejren (hvilket passede mig fint – var faktisk ved at overveje ikke at nævne det). Men vi fik da en hyggelig snak ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *