11/4 Chame

Belært af gårsdagens kølige morgenklima tog vi først afsted ved 8 tiden. Fik vores formiddagsthe på en tagtop i Temang ved den mest storslaæde 360 graders bjergudsigt. Så det kostede lige en ekstra kop the.
Så gik det ellers rigtigt stejlt opad mod Thanchok, men udsigten derfra over til Anna Purna 2 var fantastisk. Det var begyndt at blæse godt op, så jeg besluttede mig for at finde en windbreaker, når jeg kom frem.
Vi var ved vores destination Chame (2713m) ved godt 13 tiden – igen 2 timer før forventet. På Himalaya guesthouse mødte jeg Kim og Ann som ankom ved 16 tiden. De havde mødt en dansk pige på vejen, som de havde lavet en aftale med, om at troppe op om aftenen på vores hotel.
Jeg tog et kig på byens "shopping arcade" – 4 små købmændsbutikker af hver 5kvm. Fandt en "north face" windbreaker. Brugte internettet i 10 min for 20kr!!! Så det blev kun til en enkelt mail om hvor jeg var, og at jeg ville være uden for kontakt de næste mange dage.
Om aftene sad vi allesammen omkring en ovn midt i restauranten. De to australier (Laurance og barbare) og de 3 piger (som kim havde arrangeret), hvoraf den ene Sofie var dansk. Det føltes fuldstændigt mærkeligt at tale dansk igen – man skulle nærmest søge efter ordene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *