12/4 Pisang

Vågnede igen af mig selv ved 6.30 tiden. Vejret var perfekt da vi forlod hotellet ved 7.45 tiden. På turen havde vi nogle fænomonale udsigter til anna purna og omkringliggende bjerge. Ret hurtigt passerede vi Ann og Kim. Vi fik the et hyggeligt lille sted på vejen. Frokost ved 11 tiden. Var fremme ved lower pisang kl 12.30.
Her mødte jeg de 3 piger fra igår på mit hotel "tibetan guesthouse". Efter et varmt bad og lidt snak fik vi vores huider til at tage os op til upper pisang. Udsigten ud over anna purna 2 var imponerende. Mens vi nød den, så vi en kæmpe lavine rulle need ad nordflanken.
I toppen af byen var der et flot kloster, hvor en munk gladeligt viste os indenfor. Han var en tandløs spøjs fætter, som ikke kunne et ord engelsk, men hans tegnsprog var ret godt og morsomt.
Tilbage i lower pisang løb jeg på en isræler, som Sascha og jeg konstant løb i i laos. Ret sjovt sammentræf. Ved 16 tiden sad de 3 piger og jeg i vores restaurent og fik øje på Kim ude på gaden, så vi fik også lige hørt hvordan deres tur var forløbet.
Henad aften begyndte det at blive rigtigt koldt, så vi samledes i et tilstødende lokale hvor de havde en lille ovn man kunne sidde omkring. De 3180m har en hel del at sige for temperatiuren, specielt om aftenen/natten. Så jeg spurgte efter en ekstra dyne til at lægge over min sovepose.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *