14/4 Manang 2

En akklimationsdag, hvor man ikke skulle noget specielt. Alligevel var jeg oppe 6.15 – et typisk symptom på at man er i højden. Anyway benyttede jeg mig af Ruud’s invitation om at mødes over en kop the i hans værelse. Han trekkede med en 25kg backpack (modsat min på 7kg). Til gengæld havde han stort set alt med: gasblus, kogegrej, telt, kartofler og alt muligt andet.
Vi havde en vældig snak over et par kopper the. Jeg blev dog en del sulten da han begyndte at tilberede kartofler med hvidløg. Fik frokost i restauranten til de første solstråler som kom gennem vinduet og varmede godt.
Jeg købte mig en vandrestav nede i byen som jeg prøvede af op til et kloster i 4000m. Her blev jeg efter en hård optur velsignet af en 91 årig munk. Udsigten deroppe var utrolig, så jeg blev siddende og snakkede med de 3 piger, som også havde fundet vej derop. Vi fik et par kopper the mens vi nød udsigten.
Min vandrestav hjalp virkelig på knæne da jeg gik samme vej ned – desværre hjalp den ikke mod solen, så jeg blev ret rød. Sådan går det når man glemmer solkrem efter et bad!
Til middag fik jeg den bedste sandwich ever – en omeletsandwich.
Så gik pigerne og jeg ned til Gangapurna lake og nød udsigten over den krystalgrønne sø og Anna Purna i baggrunden.
Ved 5 tiden tog jeg i "biograf" og så "7 år i tibet" – en yders lang film, specielt fordi brændeovnen gik ud en halv time inde i filmen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *