19/4 Marpha

Kom fra Kagbeni ved 7.30 tiden. Det meste af vejen mod Jomson gik i eller langs flodlejet af Kaligandaki floden. Flere steder var den over 300m bred, men selve floden var ret lille, da det ikke var monsun-sæsson. Hen omkring ved 10 tiden begyndte det virkelig at blæse op i floddalen, så meget at jeg var nød til at tage mine solbriller på for at øjnene ikke skulle tørre ud i den kolde tørre vind.
I Jomson holdt vi the-pause lidt over lufthavnen, hvorfra vi kunne se fly lave en utrolig drabelig maneuvre for at lande i den kraftige vind. På afstand så det bestemt ud som om at de ville ramm de stejle bjergsider!
Omkring 10.30 fortsatte vi videre SW langs floden. Lige omkring middagstid fik vi frokost i Marpha (2667m). Egentlig skulle vi være fortsat til Tukuche, men vi besluttede at Marpha så så hyggelig ud at vi hellere ville blive der.
Efter frokost løb vi på Laurance og Barbara som tilfældigt fik en kop the i vores restaurant. Karla og jeg tog på sightseeing i byens smalle gader, med utroligt smukke hvidkalkede huse. Vi endte i et tempel/klosterområde i toppen af landsbyen. Det var bare så fredeligt et sted, så vi blev siddende et par timer og ned den mest fantastiske udsigt over bjergene, dalen og hustagene i byen. Havde en rigtig hyggelig snak.
Om aftenen kom vores guider hen og begyndte at fable om at vi den efterfølgende dag skulle fortsætte til Ghasa istedet for Kolopani. Alle mulige sjove undskyldninger kom på bordet, hele tiden skiftende. Vores bedste gæt var et de havde nogle venner i Ghasa de ville besøge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *