21/4 Tatopani

Fik morgenmad tidligt 6.30 – sammen med ejerens datter som havde været omkring 5 år. Hun var virkelig en spøjs fætter – helt vild med at snakke med tourister. Hun kunne lidt engelske gloser og sammen med sofies og aungies smule nepali gik det helt godt. Omkring 7.15 begav vi os mod tatopani.
En kort pause i Kopchpani gjorde at Karla, som i forvejen gik hutigt forsvandt ud af syne. Frokosten fik vi i Dana på en rigtig hyggelig restaurant i en form for gårdhave med træer omkring med knaldrøde blomster.
kl. 13.30 var vi i Tatopani (1189m) efter en meget lang og stejl nedstigning. Bjergene og dalene omkring os var blevet væsentlig grønnere og fuglelivet kunne pludselig høres igen. Chikader i trærne gav en nærmest jungleagtig lyd.
Mens jeg sad på tearassen og skrev min dagbog begyndte det at regne – rimelig kraftigt og med en del buldren i det fjerne. Dejligt at vi kommer så tidligt afsted om morgenen og går så hurtigt at vi undgår det værste vejr, som oftest først dukker op hen ad eftermiddagen. På hotellet "old kamala" sad ruud og karla allerede da vi ankom (Debendra, Sofie, Aungie og jeg)
Vi havde en dejlig aften sammen og jeg fik en ægte steak lavet af rigtig ko (ikke sej Yak) – endda yderst veltilberedt. Inden jeg gik i seng fik jeg sagt pænt farvel til pigerne, som ikke havde en hviledag i deres itinery. Ruud ville blive en dag ekstra inden har fortsatte til Bani for at spare sine knæ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *