22/4 Tatopani 2

Vågnede kl 5 ved at det bankede kraftigt på min dør – det var mod al forventning Karla. Havde forventet at det var min guide der ville vække mig for at jeg kunne komme tidligt ned og bade i en varme kilde. Det havde han åbenbart glemt. Nå men vi gik med pandelamper (ruud, karla og jeg) ned til poolen.
Det var utroligt lækkert at sidde i det 40 grader varme vand og nyde solopgangen med damp fra det varme vand op om ørerne. Poolen var blottet for tourister på det ukristelige tidspunkt.
Det meste af dagen foregik med bogen "the climb" som jeg var blevet foræret af Ruud efter han havde læst den. Flere måltider end ellers blev indtaget, fordi maden var ekseptionel god og jeg havder mænger af tid.
Dagens emne: Den mystiske dal. Tatopani er virkeligt et vidunderligt sted. Den likker i en smuk og frodig dag med nærmest regnskovslignende vegetation. Om morgenen rammer solens første stråler Nilgiri mod nord, men den forsvinder hurtigt igen i skyer. Allerede tidligt fra morgenen indhyldes dalens bjergsider i en mystisk dis pga luftfugtigheden. I bunden af dalen løber Kaligandaki floden med en utrolig kraftig strøm.
Hele dalen er fyldt med vildtlevende Marihuanna-planter, nok til århundredets største syretrip. Selvom de ivrigt bliver høstet af tourister som er til den slags, så er der stadigt rigeligt til 100 gange så mange tourister!
At sidde i de 40 grader varme hotsprings og betragte hele scene-skiftet kl. 5 om morgenen er intet mindre end en fantastisk fredfyldt oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *