25/4 Pothana

Vågnede 5.45 ved at min nabo (Yetien og den halve rusiske hær stod op og trampede, så jeg blev kastet rundt i min seng af rystelserne fra gulvbrædderne!!!) – det japanske par kort fortalt. Så vi var på farten kl 7 lidt før det tyske par, som jeg havde morgenmad med.
En 500m nedstigning og en lille thepause ved floden inden det gik op mod Tholka. Et sted jeg havde løvet min guide vi kunne nå på 2 timer (det blev dog 2 timer og 20min excl pause). Der fik vi frokost hos et par halvgale tøser (mor/datter). Moderen malede tikka over hele mit ansigt, så jeg var nød til at vaske mig, og datteren sad og sendte de sødeste smil. Desværre kunne ingen af dem et ord engelsk, så det satte ligesom en stopper for kommunikationen.
Efter frokost fulgte datteren os ud af landsbyen – hun gav dedbendre og mig en friskplukket rose – min en halvt udsprunget og debendra en duldt udsprunget. Jeg tænkte ikke nærmere over dette og anbragte den på min rygsæk.
Vi passerede igen tyskerne i Beri Kharka og ankom svedige til Pothana ved 13 tiden. Vi kom til at tale om betydningen af min rose, og det viste sig at være en kærlighedserklærring at jeg fik den uudsprungne rose. Debendra og jeg fik et par kopper Romkaffe, og jeg besluttede, at jeg dagen efter ville bruge de godt 3 timer ekstra det ville tage, at gå de 600 højdemeter ned og op igen, for at takke for rosen og overrække hende en buket blomster og min adresse, hvis hun fik lyst til at skrive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *