28/4 Pokhara 3

Fik morgenmad på "Boomerang" – en utrolig idyllisk rosenhave/blomsterhave helt ned til den blikstille Lake Pokhera. Palmer og eksotisk fuglekvidder til morgenmaden var bare afslappende.
Ved 9 tiden snakkede jeg igen med Ram – han havde godt nyt. Tibet turen med ham var mulig fra d. 10. Så jeg aftalte at jeg lige ville checke met bureau igen. Han havde også nogle brochurer på nogle skoler og kom med et budget for hendes ophold/mad i pokhara. Vi var begge enige om at det var en god måde, at jeg betalte en skole, værelse, mad forud istedet for at give penge direkte til hende. På den måde sikrede jeg at pengene ikke blev misbrugt. Jeg aftalte med ham at jeg ville gå op til Tolka og høre om hun accepterede tilbudet. Lovede ham at give besked om Tibetturen imorgen.
Om eftermiddagen var jeg tilfældigt online på MSN, og mindsanten om Sascha ikke pludselig skrev. Hun var også i Pokhara, så vi aftalte at mødes den følgende morgen til morgenmad på Boomerang, eftersom hun havde planer for aftenen. 5 min efter jeg kom ud fra internetcafeen løb jeg ind i hende – hun havde siddet under 100m fra mig og skrevet.
Om aftenen løb jeg på en tysker, Johannes ude på vores tagtearasse. Så vi fik en øl mens vi nød den svale vind som erstattede den ellers ekstremt hede eftermiddagsluft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *