3/5 Levini

Kom lidt for sent op da min hotelvække-service fejlede. Var på boomerang 7.10 og spurgte om han kunne tilberede min morgenmad på 25 minutter – det lovede han. Desværre kom den ti minutter for sent, så det blev lidt stresset. Anyway så naæde jeg at komme ind til pleasure trekking lidt i otte og fik hilst på min guide Summit – en flink guide midt i trediverne. Tog en taxi ud til Budi Basar hvor vi blev sat af ved 8.30 tiden. Vi gik på en dårlig vej, hvor der åbenbart også gik busser mod vores destination. Jeg fik muligheden om jeg ville gå eller tage bussen. Valget var dog ikke så svært, eftersom jeg jo var på trek!
Varmen var på grænsen til at være i overkanten, så vi svedte så det rendte af os. Vi var i Kaligastan ved 10 tiden, og det viste sig at det var stedet som var tænkt at vi skulle overnatte. Vi fik en kop the og jeg overtalte summit til at fortsætte. Omkring middag var vi i Masthana. Her viste det sig at der ingen overnatningsmuligheder var, så vir fortsatte til Levini. Var fremme ved 14 tiden.
Her fandt vi nok det mest simple guesthouse jeg endnu har set. Mit brusebad foregik på græsplænen i baghaven med en vandslange som blev forbundet og rullet ud til formålet. Et par igler som åbenbart holdt til i bunden af plænen havde udset mine tær som føde, samtidigt med at et par hidsige bier holdt mig beskæftiget.
Fik en øl sammen med summit i landsbyens hovedgade (2m bred ekstremt hullet grusvej). Skolebørn kom forbi og kiggede på mig, som om jeg lige var faldet ned fra månen. Mange af dem var ivrige efter at afprøve deres engelsk på mig. En Jeep som gik i stå i gaden tiltrak stor opmæksomhed, og før jeg vidste af det, var der samlet 50 børn omkring den.
Generelt overalt på trekket fornemmede man at det ikke var overrendt med tourister som på Anna Purna trekket. Børnene var utroligt nysgerrige og meget imødekommende. Jeg var den absolut eneste tourist i hele byenen – i det mindste indtil en lille gruppe af 2 franskmænd, en spanier og en tysker troppede op. De var alle lidt omtågede af mariuanna og deres guide var voldsomt snaksagelig efter 4 glas raksy. Til gengæld gik min guide i køkkenet og lavede den bedste Fahl Bath jeg til dato har smagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *