17/5 Kathmandu

Don, alberto, helmut og jeg var de eneste som skulle flyve tilbage idag, så vi var oppe ved 6 tiden. Måske lidt overkill at vi 4 blev hentet i en stor 25 mands bus. I Health inspection skulle vi udfylde en seddel med hvordan vores helbred havde været den sidste uge. På listen over symptomer var næsten samtlige symptomer på højdesyge. Jeg skule ikke nyde noget af at krydse ja nogen steder! Så jeg løj som de fleste andre vist også gjorde. Havde bestemt ingen intentioner om at komme i karentæne, så jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at skjule min hoste.
Vejret var helt klart under hele flyveturen, hvilket var perfekt eftersom vi fløj helt tæt på Mount Everest. En imponerende kolods som ragede betydeligt højere op end de omkringliggende bjerge.
I Kathmandu lufthavn endte jeg med at blive den sidste der kom derfra, fordi jeg fik et forkert stempel i mit pas. Jeg var blevet fortalt at jeg kunne undgå at betale for visa ved reentry. Det var også sandt, men det gav mig kun 3 dage i landet. Tilfældigt checkede jeg stemplet på vej ud af lufthavnen og opdagede det. Det viste sig ret kompliceret at få rettet fejlen og det kom til at koste mig 30$ ekstra 🙁
Iøvrigt lidt spøjst at vi landede en halv time før vi tog afsted – dette skyldtes den korte tur og den forholdsvis store tidsforskel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *