21/5 Nagarkot

Var oppe kl 5 for at fange morgenstemningen i byen i et forhåbentligt varmt lys. Det viste sig at være før personalet på mit guesthouse var staæt op og alle døre ud af bygningen var låst. Det lykkedes mig dog at finde en bagdør som var barikaderet med en kæmpe 20kg træbjeælke. Mine anstrengelser viste sig desværre sig lidt forgæves, eftersom jeg stort set var den eneste i hele byen som var staæt op og solen dukkede først op fra skyerne kl 8! Men jeg fik mine billeder – omend lidt sent.
Efter morgenmad tog jeg en taxi til Nagarkot som lå 20km fra Bhaktapur – det kom en smule bag på mig at byen faktisk lå i 2000m, så den ene skifte t-shirt jeg havde med, kunne godt gå hen og blive lidt i underkanten om aftenen.
Blev kørt ud til et hotel som angiveligt skulle have udsigt til Everest. Blev indlogeret "in a room with a view" – hvilket på det tidspunkt indebar 2 trær godt hundrede meter væk, som knapt var synlige pga dis. Eftersom hovedattraktionen i Nagarkot var den fantastiske udsigt og da hotellet lå langt fra byen, var der ikke det helt store at foretage sig, så jeg satte mig op på restaurantens tagtearasse. Her faldt jeg i snak med 3 isrælere, som havde ventet i 2 dage på at disen skulle lette. Snakkede hele dage og vi blev enige om at flere øl helt klart ville give bedre vejr. Desværre virkede planen ikke helt efter hensigten – det eneste vi fik ud af det, var 3 mand som løb i fast rutefart til toilettet.
En af tjenerne var utroligt snaksalig – han var 16 år og havde en ret tragisk historie – blev forældreløs da han blot var 10, da hans far begik selvmord.Isrælerne var ret atypiske på den måde at de katagorisk undgik andre isrælere – de var utroligt åbne og vi havde en rigtig hyggelig dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *