1/6 Lima

Oppe ved 2.10 om natten. Pul dukkede op lidt i 3, ligeså gjorde Sussi og Hanne. Efter farvelknus begav vi os afsted mod kastrup kl. præcis 3. Turen derover gik fint uden de store spærreballoner på vejen, så vi var fremme i god tid.
Flyet afgik til tiden og var i Newark/NYC ved 11 tiden. Lufthavnens butikker virkede meget amerikanske og gennemsnitsvægten på folk var nok steget med 30% i forhold til DK.
Ved 15 tiden gik flyet videre mod Lima. Sikkerhedskontrollen var ekstrem i lufthavnen! Man skulle smide skøne, ja selv mit bælte som jeg har passeret de første 10 lufthavne med andre steder i verden, skulle af. Og de var totalt ligeglade med at jeg var ved at tabe bukserne.
I Lima landede vi lidt i 22 – fandt det officielle taxiselskab og tog ud til Miraflores hotel Aristo, som vi havde faæt anbefalet af en dame i flyet. Vi blev kørt igennem adskillige kvarterer, som jeg aldrig ville turde at våge mig ud i. Med de rygter man har hørt om taxichauffører var vi flere gange i tvivl om han var reel nok. Han kørte med låste døre og tog nogle underlige smutveje. Først da jeg så skilte mod Miraflores vidste vi at han var god nok.
Desværre kunne vi ikke få plads på hotellet og blev henvist til hotel La Paz et par blokke væk. Vi bed i det sure æble og betalte de 55$ for et dobbeltværrelse. Vi var så trætte at vi ikke orkede at lede efter noget billigere. Efter et bad faldt jeg øjeblikkeligt i søvn, da hovedet ramte puden lidt i midnat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *