2/6 Lima 2

Vågnede næsten samtidigt med Hanne halv ni. Det var dælme med at udnytte at morgenmaden var inkluderet med den hotelpris! Efter maden satte vi os på værelset og lagde en løs plan for hvad vi ville i peru. Checkede ud og gik over til flying dog backpacker og fik et dormroom til en noget mere rimelig pris. Vi blev henvist til et andet backpackersted for at høre mere om en tur til inca-trailet.
Desværre var alt booket frem til august, så vi besluttede at tage på et andet 5 dages trek i området, som efter sigende skulle være lige så spændende. Vi bookede turen til d. 10. og fik tips til hvordan vi kunne bruge tiden indtil da i den sydlige del af Peru.
Så gik vi ellers en tur i Miraflores som virkede som den finere del af Lima – husene så dyre og velpassede ud. Dog var der pigtråd, elhegn og glasskarsmure omkring samtlige huse. Nede ved vandet var et kæmpe shoppingområde, rigtigt luksuriøst med bunkevis af sikkerhedsvagter som patruljerede.
Ved 16 tiden fik vi hentet vores busbilletter til morgendagens tur. Ellers tullerede vi lidt rundt i Miraflores – ikke de helt store seværdigheder. Et lille velorganiseret marked (i forhold til asien) og nogle gademalere med en stak flotte malerier som ikke var til at fragte hjem, da de var opspændt på ramme.
Bydelen virkede forbavsende sikker, selv om aftenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *