3/6 Huacachina

Fik morgenmad, som overraskende nok var inkluderet i vores forholdsvis billige dormroom, lige ud til en hyggelig park. Gaderne var forbavsende rolige sådan en søndag morgen, modsat igår.
Vi brugte tiden inden bussen kørte til at skrive et par mails for at få arrangeret overflyvningerne over Nazca linierne. En lille rundtur i Miraflores for at se om vi havde overset noget dagen forinden.
Vi tog en taxi ud til Cruz del sur(bussen). Det var en glædelig overraskelse at bussen var en topmoderne, luxuriøs dobbeltdækker med bredde sæder og masser af benplads. Der var sågar sikkerhedscheck og bagagekvitteringer! Under turen blev der serveret mad og drikke, blev vist film og spillet bingo (endda med engelsk opråb). Vejen var fuldt på højde med en dansk motorvej, så turen kunne ikke blive mere komfortabel.
Landskabet var meget anderledes fra asien. Utroligt ufrugtbare bakker med rigtig meget slum grupperet i små byer. Hele vejen til Paracas havde vi hav på vores højre side. En mystisk dis lå hele vejen langs kysten, så man knapt kunne se de store bølger. Mange steder så vi kæmpe farme som vi gættede til at være kyllingefarme.
Vi var fremme i Ica 18.20 og købte morgendagens billet til Nazca med det samme på stationen. En yderst flink og veltalende taxichauffør tog os ud til Huacachina og stoppede ved et guesthouse. Ham og Hanne ventede mens jeg gik ind og spurgte om de havde værelser. Det havde de, men værten kunne give os det billigere hvis chaufføren ikke skulle have kommision. Så jeg gik ud og sagde at alt var optaget og at vi selv ville vandre rundt og finde noget. Vi gik lidt rundt, men han blev holdende pænt lang tid i det fjerne for ligesom at holde øje med os. Så vi satte os ned og fik en is inden vi sneg os tilbage.
Efter indlogeringen gik vi rundt nede omkring lagunen – omgivet af en rigtig hyggelig promenade. Vi fik et par øl og fik en håndfuld tips af et par flinke hollændere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *