4/6 Nazca

Vågnede forholdsvist tidligt, så tidligt at vi åbenbart ikke kunne få vores morgenmad på hotellet, så vi gik rundt om lagunen mens morgendisen langsomt blev brændt væk af solen efterhånden som den fik magt. Pludseligt kom de store sandklitter til syne rundt omkring byen, som vi kun havde set silhouetterne af aftenen forinden. Det var ligesom om den lille by lå i et lille hul mellem klitterne omkring.
Efter morgenmaden fik vi bekræftet dette, da vi kom på toppen af en af de store klitter. Byen og beplantningen var der kun pga oasen midt i det hele. Det ligenede næsten et fatamorgana.
Vi lejede os et par sandboards og tog nogle ture ned ad klitterne – vi var åbenbart nogle af de eneste tourister som var staæt så tidligt op, men det var nu ret behageligt at være ude inden solen blev alt for bagende og sandet for varmt til at gå i. Lige så sjovt som at boarde, var det at løbe ned ad skråningerne med 2m lange skridt. Samtlige kropsåbninger var fyldt med sand efter et par timers sjov på klitterne, så et bad var værdsat inden vi checkede ud fra hotellet.
Så tog vi en taxi tilbage ind til Ica og gik på deres lokale museum. Hovedattraktionerne var 1000 år gamle krukker og mumier fra gravfund. Vi tulrede rundt i Ica til vores bus gik kl. 18. Vi kom bl.a forbi nogle meget lokalt udseende markeder og et par store flotte kirker som desværre ingen dørhåndtag havde!?!
Bussen til Nazca gik til tiden og holdt samme standard som gårsdagens. På stationen i Nazca forsøgte en flok ihærdige sælgere at prakke os hoteller på. Vi fik hurtigt een af dem ned i fornuftig pris og blev indlogeret. Efter at have spist sen aftensmad og have checket email konkluderede jeg at vi ikke havde faæt ordentlig svar på vores forespørgsel omkring overflyvningen. Derfor arrangerede vi en tur med den kvinde som havde anvist vores hotel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *