6/6 Ariquipa

Vi steg på bussen igår ved 10 tiden. Jeg fik en god nats søvn – desværre var hanne noget ramt af køresyge, så det blev ikke til så meget søvn for hende.
Det tog os lidt tid at finde et hostel med dormrooms. Efter den lange bustur valgte Hanne at gå direkte i seng på hostellet. Jeg valgte at kigge lidt nærmere på Ariquipa. Endnu engang var jeg overrasket over hvor sikker byen virkede.
Jeg fik hurtigt øje på byens hovedattraktion – katedralen. Ud for den var en kampe plads “Plazza d Armas”. Jeg fik frokost på en balkon med udsigt ud over hele pladsen og katedralen. Der var et vældigt leben af masser af folk og duer rundt omkring springvandet på pladsen.
Ved 14 tiden gik jeg forbi hostellet for at vække Hanne – men hun var der ikke. Det viste sig at der var gaæt ged i sms’erne. Efter at have mødtes foran katedralen gik vi hvert til sit, så jeg ikke skulle se de samme attraktioner igen.
De folk jeg løb på var overraskende venlig og hjælpsomme. Desværre snakkede de fleste kun spansk. Det betød ikke så meget for dem – de plaprede bare løs selvom jeg ikke forstod en brik. Under morgenmaden løb jeg dog på en rigtig flink, engelsktalende mand som satte mig ind i den lokale med.
Jeg fik udskudt vores Machupichu tur til den 15 via et par emails og fik desuden undersøgt markedet for en tur til Culca Canyon som ligger lidt uden for Ariquipa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *