Uhuuu

06.06.07
Tro det eller ej, nu for i endnu en beretning fra min side.For tre dage siden forlod jeg endelig Cusco. Havde hørt, at der måske var vejblokade på vej til Copacabana(Bolivia). Ganske rigtigt stoppede bussen klokken 0500, og vi ventede på dagslys så vi kunne gå de 5 km vejen var spærret. Heldigvis var der nogle rare mennesker i bussen, så det var ikke så kedeligt. Vi hørte en masse rygter om, at der blev smidt med sten, men da vi begynte, at gå var der ikke nogle sure miner. Mig og et par stykker havde den mossion at få så mange så muliggt til at smile, hvilket gik forrygende! Ved enden blev vi alle stoppet i en lille Hiace (ca. 25 mand), og kørt til en lille by hvorfra vi igen blev læsset i en lille bil, der tog os til busstationen i Puno, hvor vi tre timer senere fik en rigtig bus til Copacabana. De tre timer brugte et par jeg havde mødt ibussen og jeg på at se byen. da vi stoppede ved en kartoffel bod for at tage et billede, blev den store tykke dame meget sur og kastede sten efter mig(den eneste som hverken tog billeder eller var med i billet).
ved grænsen blev jeg mødt af to skopudsende drenge, der på dansk spurgte om de måtte pudse mine sko;) ahhh! tænkte Hanne, jeg kan godt lide bolivia!På stempel kontoret lyste de op, da de så at jeg var dansk, og skulle endelig vide hvordan jeg havde det! Nu har jeg så varet i Copacabana, en by med flere turister end lokale, i tre dage. Sov i nat på Isla del sol, en ø i søen titicaca. her mødte jeg Olivia og Alex lige inden de skulle med færgen. vi skal modes i eftermiddag igen igen.
I morgen regner jeg med at tage en tidlig morgenbus til Lapaz, så må vi se hvordan den by tager sig ud:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *