8/6 Culca Canyon

Oppe 5.20 for at smutte i bad inden vi skulle på vores trek til Culca Canyon. Vi blev hentet i taxi af vores guide Victor. På vej til busstatinen samlede vi Magaret fra spanien op samt Johnny fra Australien, På bussttionen mødtes vi med Hans og Simone fra Holland. Johnny og jeg naæde i sidste øjeblik at redde os en sandwich som var et bedre alternativ til morgenmad end det tørre brød de andre købte. De var bare uhyggelig langsom til at lave dem, så vi var lige ved at komme for sent til bussen!
Så gik bussen ellers mod Cabanaconde. Vi gjorde et ganske kort stop efter 3 timer i Maca. Efter et kort stræk blev bussen proppet til randen af en ordentlig flok lokale kvinder i deres flotte nationaldragter. Fremme i Cabanaconde fik vi middagsmad inden vi begav os ned i Colca Canyon. Det var meget varmt, tørt og støvet. Undervejs på de godt 1000 højdemeter vi bag os ned i kløften så vi adskillige kondorer på lang afstand. En imponerende fugl med 3m vingefang som majestætisk svæver hen over bjergtoppene for at lede efter kadavre.
Den godt 3 timers nedstigning og det løse sand og grus gjorde turen ret hård for benene og risikøn for at glide var hele tiden til stede.
Fremme i landsbyen LLahira blev vi indlogeret i nogle forholdsvis primitive bungalows. Efter et bad med solvarmet vand havnede vi udenfor med en øl og der blev snakket og spillet kort. Temperaturen droppede en del hen ad aftenen, så jeg måtte finde det varmeste tøj frem jeg havde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *