16/6 Cusco 4

Igen kunne vi ikke modstå fristelsen for at tage ind på Granja Heidi for at få et gigantisk morgenmåltid – denne gang mindst lige så lækkert. Lina, Hanne og jeg tog op til Rasgos del Peru, vores trekkingselskab for at bekræfte morgendagens trek. Vi trøde at vi var blevet snydt, eftersom det så ud som om firmæt var lukket helt! Det viste sig heldigvis at det blot var flyttet rundt om hjørnet og at de havde glemt at rette adressen på papiret. Vi aftalte at mødes med dem igen kl. 15 hvor vores engelsktalende guide ville være tilstede. Hanne havde faæt lidt afsmag for trekking på vores culca-tur, så hun fik ændret sin tur til en noget kortere, men til gengæld kunne hun først starte d. 20 og ville dermed være hjemme igen d. 22.
Om eftermiddagen fik jeg lige checket mail – dejligt at der for 4. dag i træk var en ny sidelang mail fra Olivia – alt tydede på at hun cille komme til festivallen d. 23-24, Det kunne være helt sjovt, når vi tilsyneladende havde så meget at tale om.
Hanne, Lina og jeg fik aftensmad på et lille lokalt chickenhouse – et kæmpe måltid til under 8kr! Om aftenen så vi film i marlons kontor/opholdsstue. Jeg gik i seng ved 9 tiden eftersom jeg skulle tidligt op til morgendagens trek

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *