Mad

De  sidste par dage har jeg lavet ikke så meget. Spiste en af dagene på en nyåbnet fastfoodbar (det Peruvianske svar på mc. d.). det var lidt ligesom at rejse til et andet land. Der var tolietpapir og håndtøre på toiletet, og gulvet var rent… ret  vildt hvis du spøger mig!
I forgårs mødet jeg to amerikanske fyre som jeg lige har været ude at spise med. De var ret imponeret over, at jeg havde spist hesterkød, så i dagen anledning valgte jeg at bestille et marsvin….. det er nu ikke det bedste jeg har prøvet. Skindet minder lidt om tyggegummi, kødet lidt om kylling, men der er ikke meget på sådan en lille gnaver.  Min hed fredo!
Igår var jeg  på en 4timers ridetur, jeg havde åbenbart faæt guidens(som mærkeligt nok var til fods) ynglingshest, og skulle ride førest. det eneste problem var at hesten nægtede at overhale. En af hestene tabte sadlen og løb sin vej. Efter den var blevet indfanget og skulle have sadlen på igen, vidste det sig at guiden var meget meget bange for heste, så det endte med at jeg og et par britiske piger ordnede det hele… En meget mærkelig tur, men samtidigt meget hyggeligt!
Nu skal jeg så ud  og købe nye sko igen, fordi de jeg købte for to uger siden, på mystisk vis har mistet indersålen, og de lugter så slemt, at jeg ikke vilforgifte, den person jeg  skal sidde ved siden af i nat på vej til Bolivia.      Alex og jeg mødes i Bolivia den 5. og finder ud af om vi skal prove at folges ad igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *