30/6 Puno

For en gangs skyld var vi tidligt oppe for at fange en bus til Puno. Dagen forinden havde vi købt 2 billetter til den nette sum af 50 soles. Da vi ankom på stationen var det selskab vi havde købt billet hos sjovt nok lukket (ekstrasur). Et andet selskab skulle tilsyneladende køre med os, men i en bus af en helt anden standard end den vi dagen forinden havde set billeder af!
Olivia fangede at billetterne til den bus kostede det halve af hvad vi havde betalt. Der var en masse tomult frem og tilbage på spansk, om enten en prisreduktion eller en anden bus. Heldigvis havde hun sørget for at få dem til at skrive på kvitteringen hvor meget vi havde betalt – de havde nemlig kun skrevet Pagado=noget.
Det endte med at vi fik tilkaldt touristpolitiet som tog kopi af billetter og pas. Det hele endte lykkeligt med at vi fik en 1. klasses plads hos Ormeno. Vi vi i Puno ved godt 3 tiden.
Vi gik på hoteljagt og fandt et rigtigt godt værelse til rimelige penge. Vi fandt også et travelagency og fik booket en tur til 3 ør på titicaca. Turen skulle vare 2 dage. Olivia havde aftalt at ringe til sin bror som angiveligt ville være i Puno de samme dage som os – Han skulle være på studieekskurtion som tourguide. Vi fik fat i ham, men der var så meget musik og larm i baggrunden at vi kun forstod at han stadig var i Ariquipa. Vi fandt senere ud af at hans tur var blevet aflyst – så desværre fik jeg ikke hilst på ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *