3/7 øtur2

Vi var oppe lidt i 7 og fik morgenmad i vores værtsfamilies køkken – meget simpel mad, men godt. Vi blev fulgt ned til havnen lidt i 8. Vi blev genforenet med folkene fra gårsdagens tur og fest.
Så sejlede båden ellers en lille times tid til Isa Taquile. Her fik vi røget kingfish på en lille restaurant en times gang fra havnen.
Vores guide fortalte om øens traditioner – ret kompliceret at klæde sig rigtigt! forskellige beklædningsgenstande fortalte om ægteskabelig status, autoritet mm. Sågar måden og retningen på kvisten på hatten havde en betydning for om man var single, søgende eller gift.
Efter maden gik vi op til toppen af øen i godt 4100m. En af det bedste udsigter ud over titicaca fandt vi ved en Arch på øens nordside. Vejret var perfekt og sigtbarheden imponerende – vi kunne se helt over til Bolivia som lå over 40km væk!
Ved 14 tiden gik vores båd tilbage til Puno – ca 3 timer senere var vi i land igen. Om aftenen fandt vi et travelagency hvor vi fik købt en busbillet til Copacabana. Gensynets glæde med en god hotelseng igen var stor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *