Anaconda

16.07.07
Så kom jeg til La paz. Det er en STORBY i meget tynd luft! De første par dage gik med mavekramper og suppe. Så mit første indtryk var ikke så godt.  Der er ikke rigtig system i noget her, alt er hulter til bulter. Placeringen af byen er ret cool. Den ligger rigtig højt i en dal. Hovedvejen er i bunden, så alle sidegader er stejle bakker, og det er meget hårdt at gå nogen steder, fordi her er så lidt luft, men det går bedre nu. Man kan se huse hele vejen op af bjergsiderne hvilket er et ret fantastiskt syn.
Igår kom jeg med morgenflyet fra junglen.. har haft en fed tur med en masse vilde dyr. Svømede i amazon floden sammen med floddelfiner som heldigvis holdte alle piratfiskende på afstand…. og nå ja, krokodillerne! Det var en tre dags tur, jeg var på, og på andendagen tog vi ud for at finde anacondær. Da vi i to timer havde vaddet rundt i en sump(med huller i støvlerne), råbte en guide, at han havde en slange. Vi begyndte at løbe og vækkede derved et hvepsebo. Det gjorde ondt! men frem til anacondæn kom vi da.. Jeg var den første til at få den svunget om halsen, og hold da op den var tung! Inden hun blev givet videre, var hun så venlig, at skide på mig hvilket ikke lugter særlig godt. Vi fik fantastisk mad og hyggede os rigtig meget… små egernaber kom og tiggede mad ved måltiderne og vi fangede et par piratfisk, som der dog ingen kød var på. En 40 min. flytur bragte mig tilbage i den tynde kolde luft i La paz.
Her checkede jeg ind på et fantastisk hostel med rigtige dyner….. det har jeg ikke prøvet siden dk. Om aftenen tog de fleste på engelsk pub, for at se finalen mellem brasilien og agentina. Det var en kedelig kamp, men øllene var gode;) Klokken 21 serverede de roastbeef med brunsovs tilbage på hostellet… det var dejlig mad! Senere blev der bestilt pizza(samme størlse som en slice pizza i Holstebro) og alle var impornerede…  Jeg grinede bare lidt af dem.
Idag gik jeg en tur og opdagede, at jeg endnu ikke havde fundet det rigtige marked. Det var kæmpa stort, og der er alt fra tørrede lamafostre til underbukser. På vej tilbage blev jeg stoppet af et par lokale i nationaldragter, som på under 10min havde tvunget mig til at drikke 4 glas øl. De var i festhumør eftersom det idag er La pazs dag, og var meget kede af det da jeg endelig fik dem overtalt til at lade mig gå. Sjov oplevelse!
Imorgen går turen til tupisa, hvor jeg skal se saltsletter og ud at ride westernridt;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *