17/7 Saltsletterne2

Blev vækket ved 7 tiden og efter morgenmaden begav vi os yderligere sydvest på mod den chilenske grænse. Denne dag var noget anderledes end den foregaænde. Af højdepunkter kan nævnes:
Vi gjorde holdt ved en del laguner i forskellige farver. Alt lige fra dyb blå, tyrkis til rød! Vi gjorde holdt ved en lagune med en flok flamingør – her fik vi vores frokost. Vi løb på en anden gruppe med et par rigtigt hyggelige englændere som vi snakkede godt med. Det viste sig senere at de også skulle overnatte samme sted som os.
Dagens jeeptur var rigtig lang og vi var først fremme ved hotellet ved 18 tiden. Hotellet var også bygget af saltblokke og havde heldigvis en ovn midt i opholdsrummet. At de så ikke havde andet end stoleryggene til at fyre med gjorde siddepladserne ret ukomfortable!
Det forhindrede os imidlertid ikke i at have det sjovt sammen med en flok fulde nordmænd som spillede mustache-cards. Her galdt det om at have de spillekort med de arabiske mænd med det grimmeste overskæg.
Da vi gik til køjs var det tydeligt at vi var kommet op i 4600m højde og at landskabet omkring os var fladt. Udenfor faldt temperaturen til %10 og indenfor %5. Derfor var det ekstra koldt da jeg ved 3 tiden om natten, kun iført underbukser, skyndte mig ud på det udendørs toilet og afleverede gårsdagens øl!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *