22/7 Pampas 2

Vores kok havde lavet endnu et succesfuldt måltid til morgenmad. Så begav vi os ellers en halv time op ad floden og gik i land langs den sumpede bred. Vi havde forinden faæt udleveret langskaftede gummistøvler, hvilket hurtigt også viste sig nødvendigt for at kunne færdes i pampassen. Overalt var der mudder, vand, vandplanter og siv. Mange steder var det lige før at støvlerne, som gik helt op til knæene, ikke var høje nok.
Formålet med turen var anaconda jagt. Desværre var guiderne ikke særligt organiserede, så de forskellige gruppemedlemmer blev konstant væk fra hinanden. På et tidspunkt blev vi bedt om at blive ved en sø fordi to argentinere var blevet helt væk – det tog næsten halvanden time inden de blev fundet igen. Jeg var træt af at stå op i sumpen i flere timer, og siddepladser var der ikke mange af i den våde sump. Så jeg vandrede et godt stykkevæk og fandt noget tørt græs.
Ca. en times gang senere fandt vores guide en anaconda i et stort vandhul – vi var ellers ved at opgive eftersmo gårsdagens gruppe intet havde fundet. Alle skulle selvfølgelig have billeder af den sekv ned dyret om halse, så den var godt træt da den endelig blev sluppet fri igen.
Jeg kom pludselig i tanker om sat jeg havde mistet mit kamera der hvor jeg sidst havde siddet. Guiden hjalp mig tilbage – og rigtigt nokj, så lå det lige ved siden af hvor jeg havde siddet – pyha 🙂
Vi fik sen frokost på lodget og derefter tog gruppen ud for at svømme med pink delfiner (som vi forøvrigt også så forleden). Olivia og jeg blev på lodget og hyggede os istedet – hun ville ikke kunne bunde i vandet… og så god en svømmer var hun heller ikke.
I pampassen havde jeg fundet en lille buket bestaænde af 3 blomster (tro mig, de var ikke nemme at finde), som jjeg gav hende fordi det var vores 1 måneds jubilæumsdag – vi fejrede det ydermere med en øl i hængekøjerne, mens vi så solnedgangen.
Vi gik tidligt i seng for at komme op til morgendagens solopgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *