24/7 Jungle

Vi troppede op nede hos Butterfly tours 7.30 for vores jungletur. Vi blev fulgt ned til floden af et par damer – det var hundekoldt og jeg havde kun en regnjakke til mig selv, så vi købte en regnponcho til Olivia. Vi krydsede floden med påd og på den anden side ventede 3 motorcykler på os.
Så gik turen ellers til en ranch 45 min væk. Det var den mest skræmmende tur jeg nogensinde har været på! uden sammenligning! Vejen var grusvej, smattet og våd, fuld af huller og med en masse krydsende vandløb. Hans spedometer viste 70-80 en stor del af tiden og mine arme var totalt udmattet af krampagtigt at holde fast i bagagebæret, fordi det hoppede så meget at jeg flere gange lettede helt fra sædet! Med mine kendskaber til styreegenskaber på sådan en køretøj, var jeg hunderæd hele turen. Olivia som aldrig havde været på en motorcykel synes tilgengæld at det var sjovt – nok mest fordi hun ikke kendte faren.
Så begav vi os mod vores guide ind i junglen. Han var rigtig hyggelig og i godt humør. Han fortalte en masse om vegetationen og Olivia oversatte. Vi gik i ca. 3 timer inden vi naæde et par vandfald. Så vi ik en lille svømmetur inden vi begav os tilbage til ranchen igen. På ranchen smagte vi deres hjemmelavede ost, kage og deres grillstegte aber.
Da vi tog tilbage var det endnu mere skræmmende at tage motorcyklerne fordi det nu var mørkt. Vi naæde heldigvis helskindet til Rurrenabaque.
Under aftensmaden kunne vi se tordenvejr i det fjerne – uden lyd, kun kæmpe lysglimt i skyerne. Det havde Olivia aldrig set før – så hun var noget faschineret. Ved 3 tiden om natten blev vi vækket ved et gigantisk tordenbrag – det skræmte hende en del, da det også var første gang hun oplevede det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *