26/7-28/7 La Paz 3

Efter den udmattende jeeptur sov vi helt indtil middag. Vi gik ned til vores travelagency cocatravel for at få pengene tilbage for de ubrugte flybilletter. Det lykkedes, så det gik næsten lige op med prisen for jeepturen. Vi fik bekræftet at vi havde taget det rigtige valg med jeepturen, eftersom vi blev fortalt at der heller ingen flyafgange ville være idag!
I vores 3 sidste dage sammen hyggede vi os virkeligt sammen i La Pa. Vi brugte en del tid på at finde et par nye støvler til Olivia. Aldrig i mit liv har jeg set så mange sko – men støvler viste sig en umulighed at opdrive i La Paz. På det sorte marked var der hundredevis af boder med hver hundredevis af forskellige sko. Men kun kondisko – ind imellem løb man på vandrestøvler, men kun kopivarer af så dårlig kvalitet at man kunne se at de ville gå i stykker meget hurtigt. Det endte desværre med at jeg var nød til at give hende pengene, så hun kunne købe dem i Ariquipa. Jeg ville ellers så gerne have været der, når hun fandt det helt rigtig par, som hun gerne ville have.
Endnu engang fik jeg bekræftet hendes passion for dyr. På vej til en restaurant kom vi forbi en hjemløs dame med en udmagret hund. Efter at vi havde spist tog vi vores rester (måltider i Bolivia er gigantiske) med i en pose og gik på jagt efter damen med hunden. Vi fandt dem efter nogen tid. Hunden var så sulten at den rystede over hele kroppen da den fik maden – at se hvor omsorgsfuld Olivia var mens hun betragtede den spisende hund var en utrolig oplevelse – man kunne virkelig se hvor medfølende hun var.
Tiden nærmede sig hvor vi snart måtte sige farvel og jeg måtte til Quito/Equador og hun tilbage til Ariquipa. Vi snakkede om fremtiden og muligheden for at hun kunne komme med til Danmark – det var hun mere end villig til hvis det var muligt – jeg lovede at gøre alt hvad jeg kunne for at gøre det muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *