Saltsletter

29.07.07
Ankommet til Uyuni efter en 4 dagestur til saltsletterne, gjorde det godt med et varmt bad. Turen startede i Tupiza, en hyggelig lille by med lækker is! De første tre dage kørte vi i et noget  kuperet bjergtærren. 1. dag havde jeg køresyge, men det ordnede tre franske piger med to armbånd. I bilen var vi otte personer inklusiv vores gernerte kok, Flora, som på ingen tid kunne lave de mest fantastiske retter. At hun så ikke stegte kødet ordenligt er en anden sag. hendes suppe var fantastisk! Hver nat sov vi på hostels midt i ingenting, hvilket var ret heldigt, eftersom jeg havde en SLEM forkølse og holdte  alle de andre vågne med min hosten…. Ups!
Den sidste aften ankom vi til starten af sletterne, her sov vi i senge lavet af slat, og på gulvet var der saltgrus. Meget interresant! Om moirgenen kørte vi i solopgangen ud  over sletterne, det var meget smukt og behageligt igen at køre på en jævn overflade. Vi fik alle lov til at køre jeepen og vores chauffør var meget ædru heletiden! Han fortalte et gammelt sagn om hvordan sletterne var blevet  til.
Nu er jeg i argentina. det ver et meget mere civiliseret land. her er supermarkeder og rigtige butikker med priser på varende. Igår var jeg ude at ride og vi grilede til middag. Dejligt med en masse kod  og vin! om efter middagen var det kun mig og guiden der red. heldigvis var det en knald god hest jeg havde faæt mig, og guiden alexandro, ver en meget rar mand, som dog gerne ville flytte til dk og gifte sig med mig;) Inden dagen var omme havde jeg både et job og en mand, hvis det stod til ejeren af ranchen.
Den første dag her i salta var mig og et par guttere på Jacks . Vi fik den største og morreste steak jeg nogensinde har faæt.
Har lige bestilt en billet til arica i Chile. det er alt for dyrt at flyve til ecuador så jeg tager et par dage i bus i stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *